Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "NĂ€r jag var osynlig" by Martin Pistorius * eBook PDF Kindle ePub Free

NĂ€r jag var osynlig

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: NĂ€r jag var osynlig
  • Author : Martin Pistorius
  • Release Date : January 01, 2011
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3667 KB

Description

I januari 1988 blev Martin Pistorius, dÄ 12 Är gammal, plötsligt sjuk. Han slutade Àta, han sov hela tiden och drog sig undan all mÀnsklig kontakt. LÀkarna förstod inte vad det var för fel, men inom loppet av ett och ett halvt Är blev han förlamad, stum och okontaktbar. Martins förÀldrar fick förklaringen att han drabbats av en okÀnd sjukdom som gradvis bröt ner hans kropp och att han antagligen bara hade nÄgra Är kvar att leva.

Tio Är senare tyckte en av Martins terapeuter att hon fick kontakt med honom pÄ ett sÀtt som man inte tidigare lyckats med. Det visade sig att Martin varit fullt medveten trots att han inte kunnat ge omvÀrlden nÄgra signaler om detta. Han hade tillbringat nÀstan ett decennium inlÄst i en icke fungerande kropp. Ingen hade trott att han förstod nÄgonting av vad som hÀnde honom, och behandlat honom dÀrefter.

Under de följande Ären lyckades Martin med hjÀlp av olika hjÀlpmedel bygga upp ett nytt liv. Trots att han fortfarande var totalförlamad lÀrde han sig kommunicera med omvÀrlden och blev en framstÄende specialist pÄ datorteknologi. Idag har han funnit kÀrleken och gift sig.

NÀr jag var osynlig Àr en drabbande berÀttelse om tillfrisknande och kÀrlekens kraft. Martins kamp för att bryta sig loss ur det mörker han vistats i under sÄ lÄng tid Àr ett unikt vittnesmÄl och ett bevis för mÀnniskans förmÄga att Ästadkomma det omöjliga. Det Àr ocksÄ en berÀttelse som manar oss alla att ta till vara det vi har och att inte ta nÄgot för givet.


Ebook Free Online "NĂ€r jag var osynlig" PDF ePub Kindle